Egy Nihilista szemével

A mondanivalóim érzések, nem pedig szavak, a szó semmiség... Szívesen várom bármely olvasó figyelő szemeit! Szép napot!

Friss topikok

A csók szerződés... ...megcsókolt a Tavasz!

Nihil 2009.03.10. 14:02

A második évezred kilencedik évének, a tavasz első harmadában és három napja a születésem 18. "ünnepétől" helyezkedik el ez a nyugodt, délutáni óra.
Ha fel kell tennem magamnak egy kérdés, akkor talán azzal kezdeném,hogy:  "Mit álmodtál?"- ... álmodni, milyen gyönyörű szó!De sajnos a mai hajnalom nem volt birtokában egyetlen álomnak sem.Csak pár órácskát aludtam. - A következő kérdésem azt tudakolná,hogy: "Mit érzel most?" - Ez elgondolkodtató kérdés, épp ez vele a legnagyobb baj,mert itt nem gondolkodásra, hanem felismerésre van csupán szükség, a saját érzelmek felismerésére! Szóval, a kérdésre válaszolva: Picikét álmoskásan, enyhén gyötrő fejfájással boldognak hiszem magam... - Ohhh, boldogság!

Csodálatos a szabadban, a korai tavaszban! Lágy szellő simogatja a szomorú fűz bánatos lombját,ágait, és leveleit. Záporok,esők hussanak el a hetek napjain,tündérországbeli!Nemsokára minden Zöldbe borul,felveszi a tavasz-köntösét a természet, a táj! Ez az amit nem lehet kihagyni!Séták a szabadban, hűvös esték forró ölelése, hideg éjek fagyos lehellete,madarak éneke,tücskök ciripelése,A Mindenség!Ez a <<kimondhatatlan!>>...

 

Címkék: tavasz szerelem csoda csok alom szuletesnap erzes szel zold fuz erzelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://semmisem.blog.hu/api/trackback/id/tr97993558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása